کد خبر 1066216
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۰
اوپک نمایه

پس از اینکه قیمت نفت خام آمریکا در بازارهای جهانی منفی و بازارهای نفتی به شدت پرنوسان شد، نفت اوپک به ۱۲.۲۲ دلار در هر بشکه رسید اما در آخرین معاملات به ۱۵.۲۳ دلار افزایش یافت.

به گزارش مشرق، سازمان کشورهای تولیدکننده و صادرکننده نفت خام، اوپک، در آخرین به‌روز رسانی سایت خود اعلام کرد، هر بشکه سبد نفتی اوپک روز پنج شنبه (چهار اردیبهشت) با ۳ دلار و یک سنت افزایش ۱۵.۲۳ دلار فروخته شده است.

بیشتر بخوانید:

عربستان کاهش تولید نفت را آغاز کرد

بانک جهانی پیش بینی خود از قیمت نفت را کاهش داد

این نوع نفت چهارشنبه (سوم اردیبهشت) ۱۲.۲۲ دلار در هر بشکه فروخته شده بود.

قیمت نفت خام در جهان در روز پنج شنبه تحت تأثیر تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، اقدام اوپک پلاس برای کاهش تولید و نیز تعهد دولت‌ها برای اجرای محرک‌های اقتصادی برای کاهش اثرات ویروس کرونا افزایش یافته بود.

قیمت سبد نفتی اوپک، زخمی از دعوای عربستان و روسیه و پس از آن شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت ها و کاهش تقاضا، تا ۱۶ دلار هم پایین آمده بود که با امید به زنده شدن دوباره توافق اوپک تا ۲۳.۴۸ دلار بالا رفت.

اما به دنبال منفی شدن قیمت نفت خام آمریکا به علت پر شدن مخازن ذخیره سازی این کشور که سبب شد تا تاجران به جای دریافت پول از خریداران، مبلغی نیز به آنها پرداخت هم بکنند، بازارهای نفتی به شدت پرنوسان شد.

هرچند نفت اوپک با نفت برنت قیمت گذاری می شود اما این اتفاق بر این نوع نفت نیز تاثیر گذاشت و هر بشکه سبد نفتی اوپک در ۲۰ آوریل برابر با اول اردیبهشت ۱۴.۱۹ دلار فروخته شد.

* کمترین قیمت سبد نفتی اوپک

با این حال، کمترین قیمت نفت اوپک تاکنون در روز چهارشنبه (سوم اردیبهشت ماه) برابر با ۱۲.۲۲ دلار در هر بشکه رقم خود.

پیش از این، کمترین قیمت سبد نفتی اوپک در سال جاری میلادی در روز پنج شنبه (۱۳ فروردین) با ۱۰ دلار و ۴۴ سنت افت به ۱۶.۸۷ دلار در هر بشکه رسیده بود. این قیمت، کمترین رقم از زمان معرفی سبد نفتی اوپک در سال ۲۰۰۵ به شمار می رفت. سبد نفتی اوپک در ۱۶ ژوئن ۲۰۰۵ با نفت های نفت سنگین ایران، صحرای الجزایر، گیراسول آنگولا، دجنو کنگو، زفیرو گینه و رابی لایت گابن معرفی شد.

نفت‌های عراق کویت، لیبی، نیجریه، عربستان، امارات، نیجریه و ونزوئلا نیز به آن اضافه شدند.

سبد نفتی اوپک متشکل از نفت سنگین ایران، نفت سبک عربستان، نفت سبک بصره عراق، نفت صحرای الجزایر، نفت اورینت اکوادور، نفت صادراتی کویت، سیدر لیبی، بونی لایت نیجریه، نفت موربان امارات، مارین قطر، مِرِی ونزوئلا، گیراسول آنگولا، رابی لایت گابن، نفت دجنو کنگو و نفت زفیرو گینه است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
    0 1
    خاک بر سر آل سقوط
  • محمد IR ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۸
    1 1
    شما نگران خودتون باشید آل سعود البته به گفته و اظهار نظر بیشتر کارشناسان و رسانه های مالی و اقتصادی دنیا بخاطر سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های بزرگ اقتصادی و بورس و داشتن تعداد زیادی پالایشگاه و پتروشیمی که نفت خام به بنزین و مواد اولیه ساخت بسیاری از وسائل تبدیل می‌کنه حداقل تا دو سال آینده با مشکل جدی روبرو نخواهد شد در ضمن عربستان در حال ساخت چندین واحد پالایشگاه و پتروشیمی جدید و عظیم است که با تکنولوژی و تجهیزات جدید ساخته میشه که گفته شده در آینده عربستان اولین و بزرگترین تبدیل کننده نفت خام در این منطقه خواهد بود و مواد اولیه و خوراک بیشتر کارخانه های مهم صنعتی از آنجا تأمین خواهد شد
  • IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
    0 1
    شتر در خواب بیند.....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس